Atlas Theater

ATLAS Theater is een multifunctionele accommodatie voor elk type voorstelling, concert, congres of andere bijeenkomsten.

We werken met gratis toegangstickets en placering. Daarnaast staat alle informatie wat betreft onze richtlijnen op deze pagina.

De Bibliotheek Emmen

De bibliotheek is er voor iedereen. Een tijdschrift lezen onder een genot van een kop koffie of thee, een werkplek of het lenen van een (-e)boek.

De bibliotheek gaat werken met toegangsitems, er mogen maximaal 150 bezoekers in de bibliotheek, inclusief de reguliere bezoekers.

Brede School Emmen

De Brede School heeft als doel ieder kind actief in contact te brengen met cultuur en sport in de eigen omgeving.

Deze activiteit is buiten, dus let op 1,5 meter afstand houden.

CBK Emmen

Het Centrum Beeldende Kunst Emmen is al bijna vijftig jaar dé professionele aanbieder van beeldende kunst en vormgeving voor Emmen en de wijde omtrek.

Tijdens de manifestaties hanteren wij de 1,5 meter afstand tussen de deelnemers. Bij slecht weer wordt er gewerkt in de kleine zaal van Loods 13, waarin we maximaal 10 deelnemers per uur kunnen verwelkomen.

De Kunstbeweging

Bij De Kunstbeweging kun je terecht voor ondersteuning bij kunst- en cultuurprojecten in het onderwijs, de vrije tijd en wijken en dorpen.

Bij goed weer vinden de activiteiten buiten plaats en hanteren wij de 1,5 meter afstand. Indien de activiteiten binnen plaats vinden hanteren wij de regels van de Bibliotheek.

Filmhuis Emmen

Filmhuis Emmen wil zoveel mogelijk mensen in Zuidoost-Drenthe laten genieten van goede films.

Openluchtfilm: 1,5 meter afstand en max. 50 bezoekers. Film binnen: 1,5 meter afstand en max. 35 bezoekers. Aanmelden is verplicht via: www.filmhuisemmen.nl.

Grote Kerk Cultureel Emmen

Stichting Grote Kerk Cultureel beheert de culturele activiteiten in dit prachtige gebouw in het centrum van Emmen, met als doel de instandhouding ervan.

Twijfelt nog tussen vooraf reserveren of vol = vol. of max aantal stoelen.

Loods13

Bij theaterschool en productiehuis Loods13 wordt met groot enthousiasme gewerkt aan het geven van lessen en het organiseren en maken van bijzondere projecten.

Voor de voorstelling kunnen mensen hier zitplaatsen reserveren.

Muziekkoepel Emmen

Groepen, verenigingen, bands, artiesten, dansers, kunstenaars, poëten, scholen, politici of andere liefhebbers mogen de koepel gratis gebruiken!

Wij hanteren 1,5 meter afstand tussen de bezoekers.

STROOMlab Emmen

De creatieve, technische en innovatieve broedplaats. Voor én door jongeren. Een samenwerking tussen de Bibliotheek Emmen en de Kunstbeweging.

We laten niet meer dan 4 mensen tegelijk STROOM binnen. We hebben een ingang en uitgang en volgen verder de regels van de Bibliotheek.

The Bake Shop

The Bake Shop organiseert maandelijks een showcase voor jonge bands en singer-songwriters uit Drenthe, Groningen, Friesland en Overijssel.

Er zijn voor 40 personen zitplekken. We hebben zelf een ticketshop met gratis tickets opgezet voor het evenement, reserveer hier je zitplek.

Rensentheater Emmen

Knus theater in het voormalig Noorder Dierenpark Emmen (Rensenpark). Met 43 zitplaatsen het kleinste theater van Nederland.

Wij werken met toegangstickets en placering. De tickets kosten 1 euro en kun je hier reserveren.

Urban Arts MM

Urban Arts is een nieuwe community in Emmen voor Urban Arts lovers! Een community waar jongeren elkaar kunnen ontmoeten op urban party’s en andere events.

Wij hanteren 1,5 meter afstand tussen de bezoekers.

Writer's Block Emmen

Writer’s Block is een organisatie waar street art, graffiti en mural art in al zijn vormen centraal staat.

Wij geven 3 tours per dag, max 20 personen. Bezoekers kunnen altijd op de bonnefooi langs komen, maar dan is er wel een risico dat de tours vol zitten. Reserveer daarom alvast je ticket hier.

De Nachtwacht van Emmen

De komende 3 jaren is ‘de Nachtwacht van Emmen’ te bewonderen en worden er nu o.a. 35 zelfportretten van Vincent van Gogh aan nageschilderd.

Wij zijn een doorstroom locatie en mogen ongeveer 40  bezoekers in één keer binnen hebben, maar de ervaring wijst uit dat dit aantal nauwelijks wordt overschreden (het is een komen en gaan) en mocht het toch op een moment te vol worden zal een gastheer of gastdame bij de ingang tijdelijk bezoekers vragen een moment te wachten. Op de vloer van de Savannestal zijn pijlen gemaakt voor de looproute. Voor de schilders hebben we min of meer een bubbel gecreëerd door hun werkruimte af te schermen met lint.