Atlas Theater

ATLAS Theater is een multifunctionele accommodatie voor elk type voorstelling, concert, congres of andere bijeenkomsten.

CBK Emmen

Het Centrum Beeldende Kunst Emmen is al bijna vijftig jaar dé professionele aanbieder van beeldende kunst en vormgeving voor Emmen en de wijde omtrek.

De Nachtwacht van Emmen

De komende 3 jaren is ‘de Nachtwacht van Emmen’ te bewonderen, net als de 35 nageschilderde zelfportretten van Vincent van Gogh.

Emmen Escapes

Emmen Escapes maakt unieke escape rooms op bijzondere locaties in het Rensenpark. Interactieve decorstukken en verhalen waarin de bezoekers zelf de hoofdrol speelt.

Facet

Je kunt hier terecht voor ondersteuning bij kunst- en cultuurprojecten in het onderwijs, de vrije tijd en wijken en dorpen, maar ook voor het lenen van boeken en workshops en cursussen.

Filmhuis Emmen

Filmhuis Emmen – Zien in het donker. Al meer dan 25 jaar. Op maandag- en dinsdagavond in Kinepolis, regelmatig in het RensenPark, bij het CBK en op andere locaties.

Filosofiecafe Emmen

Het filosofiecafé Emmen organiseert elk kwartaal een middag of avond met lezingen van vooraanstaande filosofen op het Rensenpark in Theaterschool Loods 13. 

Rensentheater Emmen

Knus theater in het voormalig Noorder Dierenpark Emmen (Rensenpark). Met 43 zitplaatsen het kleinste theater van Nederland.

Loods13

Toneellessen voor kinderen, jongeren en volwassenen. Je leert toneelspelen voor je plezier of om er je beroep van te maken. Naast de lessen en producties op haar theaterschool heeft Loods13 zich in Noord-Nederland gespecialiseerd in community-theater, het werken met specifieke doelgroepen op bijzondere locaties.

Grote Kerk Cultureel Emmen

Stichting Grote Kerk Cultureel beheert de culturele activiteiten in dit prachtige gebouw in het centrum van Emmen, met als doel de instandhouding ervan.

The Bake Shop

Stichting The Bake Shop is de talentonwikkelaar op gebied van popmuziek in Emmen en heel Drenthe en organisator van diverse events en projecten, waar ze zoveel mogelijk speelplekken creëert voor talentvolle acts uit het Noorden.

Urban Arts MM

Urban Arts is een nieuwe community in Emmen voor Urban Arts lovers! Een community waar jongeren elkaar kunnen ontmoeten op urban party’s en andere events.