Atlas Theater

ATLAS Theater is een multifunctionele accommodatie voor elk type voorstelling, concert, congres of andere bijeenkomsten.

Brede School Emmen

De Brede School heeft als doel ieder kind actief in contact te brengen met cultuur en sport in de eigen omgeving.

CBK Emmen

Het Centrum Beeldende Kunst Emmen is al bijna vijftig jaar dé professionele aanbieder van beeldende kunst en vormgeving voor Emmen en de wijde omtrek.

Facet Emmen

Facet is de nieuwe naam van de Bibliotheek Emmen en De Kunstbeweging. Je kunt hier terecht voor ondersteuning bij kunst- en cultuurprojecten in het onderwijs, de vrije tijd en wijken en dorpen, maar ook voor het lenen van boeken en workshops en cursussen.

Filmhuis Emmen

Filmhuis Emmen wil zoveel mogelijk mensen in Zuidoost-Drenthe laten genieten van goede films.

Grote Kerk Cultureel Emmen

Stichting Grote Kerk Cultureel beheert de culturele activiteiten in dit prachtige gebouw in het centrum van Emmen, met als doel de instandhouding ervan.

Loods13

Bij theaterschool en productiehuis Loods13 wordt met groot enthousiasme gewerkt aan het geven van lessen en het organiseren en maken van bijzondere projecten.

The Bake Shop

The Bake Shop organiseert maandelijks een showcase voor jonge bands en singer-songwriters uit Drenthe, Groningen, Friesland en Overijssel.

Rensentheater Emmen

Knus theater in het voormalig Noorder Dierenpark Emmen (Rensenpark). Met 43 zitplaatsen het kleinste theater van Nederland.

Urban Arts MM

Urban Arts is een nieuwe community in Emmen voor Urban Arts lovers! Een community waar jongeren elkaar kunnen ontmoeten op urban party’s en andere events.

De Nachtwacht van Emmen

De komende 3 jaren is ‘de Nachtwacht van Emmen’ te bewonderen, net als de 35 nageschilderde zelfportretten van Vincent van Gogh.