Over de organisatie

Voor het organiseren van de Uitmarkt Emmen is de stichting Uitmarkt Emmen in het leven geroepen. De stichting kent twee directeur-bestuurders: Rineke Marwitz vanuit de Kunstbeweging, en Marchien Brons vanuit de bibliotheek. Tevenis is er een Raad van Toezicht bestaande uit Wout Eshuis, vanuit de Kunstbeweging, John Franssen, voorzitter Raad van Toezicht Bibliotheek Emmen, en Willy Bussink als onafhankelijk lid. De stichting wordt verder ondersteund door het ATLAS Theater en het CBK Emmen, en daarmee zijn alle vier grotere culturele instellingen drager van Uitmarkt Emmen.

Bij de uitvoering zijn diverse mensen van de Kunstbeweging en de Bibliotheek Emmen betrokken. Er wordt bovendien samengewerkt met onder meer de gemeente en provincie, horeca en Emmen centrum.

Vrijwilligers

Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers met een hart voor cultuur. Weet jij van aanpakken en zet je graag je schouders ergens onder?

Bereikbaarheid

Tijdens Uitmarkt Emmen is het centrum van Emmen goed bereikbaar. U kunt per auto, fiets, te voet of met openbaar vervoer reizen.

Huisregels

Samen maken we het festival, dus wees sociaal, hulpvaardig en open naar de medewerkers en andere festivalbezoekers.