Over de organisatie

Uitmarkt Emmen Stadsbbq edition is een samenwerking tussen ATLAS Theater, Bibliotheek, CBK, De Kunstbeweging en Unplug & play Artiestenvereniging. De gezamenlijke organisatoren van de culturele uitmarkt willen bezoekers kennis laten maken met het brede aanbod van kunst en cultuur in Emmen en hen uitdagen om mee te doen op zaterdag 8 september. Ook het grote aanbod van de amateurverenigingen en culturele ondernemers in Emmen en de omringende dorpen presenteert zich en laten hun activiteiten zien door middel van optredens, presentaties en workshops. Voor jongeren wordt op vrijdagavond 7 september een speciaal programma voor en door jongeren georganiseerd. Een tweetal ambitieuze jongeren is druk bezig met de voorbereiding. In ditzelfde weekend vindt op zondag ook het Shanty en Seasong Festival plaats.

Vrijwilligers

Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers met een hart voor cultuur. Weet jij van aanpakken en zet je graag je schouders ergens onder?

Bereikbaarheid

Tijdens Uitmarkt Emmen is het centrum van Emmen goed bereikbaar. U kunt per auto, fiets, te voet of met openbaar vervoer reizen.

Huisregels

Samen maken we het festival, dus wees sociaal, hulpvaardig en open naar de medewerkers en andere festivalbezoekers.