Atlas Theater

ATLAS Theater is een multifunctionele accommodatie voor elk type voorstelling, concert, congres of andere bijeenkomsten.

De Bibliotheek Emmen

De bibliotheek is er voor iedereen. Een tijdschrift lezen onder een genot van een kop koffie of thee, een werkplek of het lenen van een (-e)boek.

Brede School Emmen

De Brede School heeft als doel ieder kind actief in contact te brengen met cultuur en sport in de eigen omgeving.

CBK Emmen

Het Centrum Beeldende Kunst Emmen is al bijna vijftig jaar dé professionele aanbieder van beeldende kunst en vormgeving voor Emmen en de wijde omtrek.

De Kunstbeweging

Bij De Kunstbeweging kun je terecht voor ondersteuning bij kunst- en cultuurprojecten in het onderwijs, de vrije tijd en wijken en dorpen.

Filmhuis Emmen

Filmhuis Emmen wil zoveel mogelijk mensen in Zuidoost-Drenthe laten genieten van goede films.

Grote Kerk Cultureel Emmen

Stichting Grote Kerk Cultureel beheert de culturele activiteiten in dit prachtige gebouw in het centrum van Emmen, met als doel de instandhouding ervan.

Loods13

Bij theaterschool en productiehuis Loods13 wordt met groot enthousiasme gewerkt aan het geven van lessen en het organiseren en maken van bijzondere projecten

Muziekkoepel Emmen

Groepen, verenigingen, bands, artiesten, dansers, kunstenaars, poëten, scholen, politici of andere liefhebbers mogen de koepel gratis gebruiken!

Stroom Lab Emmen

De creatieve, technische en innovatieve broedplaats. Voor én door jongeren. Een samenwerking tussen de Bibliotheek Emmen en de Kunstbeweging.

The Bake Shop

The Bake Shop organiseert maandelijks een showcase voor jonge bands en singer-songwriters uit Drenthe, Groningen, Friesland en Overijssel.

Rensentheater

Knus theater in het voormalig Noorder Dierenpark Emmen (Rensenpark). Met 43 zitplaatsen het kleinste theater van Nederland.

Urban Arts MM

Urban Arts is een nieuwe community in Emmen voor Urban Arts lovers! Een community waar jongeren elkaar kunnen ontmoeten op urban party’s en andere events.

Writer's Block Emmen

Writer’s Block is een organisatie waar street art, graffiti en mural art in al zijn vormen centraal staat.