Leelo

19.30 - 20.30

Deze fantastische zangeres is opgegroeid in een muzikaal gezin in Estland. Op 7-jarige leeftijd begon ze klassieke fluit te spelen en heeft ze 10 jaar in orkesten gespeeld en de wereld rondgereisd. Daarna heeft de keuze gemaakt om geen carrière als professionele fluitspeler na te streven. Sinds haar verhuizing naar Berlijn, is Leelo meerdere malen op tour geweest, heeft ze veel gespeeld op straat en op festivals. Vorig jaar werkte ze samen met enkele van de beste muzikanten in Berlijn om een ​​album op te nemen.

Ralph de Jongh

21.00 - 22.00

Ralph de Jongh is een sensatie in de hedendaagse Nederlandse muziekscene. Niet alleen om te horen, maar ook om te zijn. Zijn hele lijf wordt ook de muziek als hij ze speelt. Hij speelt geen muziek maar wordt muziek en het publiek is getuige van zijn verbazingwekkende energie die uit al zijn poriën stroomt als hij optreedt. En die energie resulteert elke keer weer in een geweldig bluesfestijn.

The Guitar Guy

22.15 - 22.45

Hoewel de Engelse naam anders vermoed, komen deze muzikanten uit Gieten en spelen ze de prachtigste bluesmuziek. In eigen bewerkingen spelen ze nummers van onder andere Washboard Sam, Robert Johnson, Muddy Waters, Leadbelly, Slim Harpo en Big Bill Broonzy. Een optreden van The Guitar Guy is energiek, spectaculair, uniek en staat bol van de Old School Blues.

Erwin Java

23.00 - 00.30

Gitarist Erwin Java heeft een waanzinnige staat van dienst. Hij maakte deel uit van onder andere White Honey, Herman Brood’s Wild Romance en maar liefst 25 jaar van Cuby & the Blizzards. Na de dood van zanger Harry ‘Cuby’ Muskee (2011) was hij in 2012 mede-oprichter van King Of The World, dat (inter-)nationaal furore maakte en vier goed ontvangen platen uitbracht.

“Erwin Java & band ” is her en der al te zien/horen geweest aangevuld met wisselende vocalisten. Voor deze gelegenheid is de uit de USA afkomstige zanger/harmonicaspeler Tollak Ollestad aangetrokken.

Gelukszoekers

18.45 - 19.45

Volkszangers van de nieuwe generatie. Meezingers en festivalklappers met een hart. Ze komen niet om de show te stelen, maar om te geven!

The Thightropes

20.30 - 21.30

The Thightropes zijn een stomende blues-aangedreven funky-ass trio, en ze weten hoe ze moeten spelen! “I jam, therefor I am” zou een geschikte tweede naam voor de band zijn: hun liveoptredens zitten vol met met ter plekke geimproviseerde stukken Soul. Dit is een aanvulling op hun sterke nummers van hun 2019 release ‘On Fire’ en hun eerder werk. De speelstijl van de band is in dezelfde traditie als The Jimi Hendrix Experience, Cream of een ander powertrio uit die tijd.

Darlyn

22.00 - 23.00

Darlyn is een Amsterdamse zeskoppige band ze laten spannende invalshoeken horen tussen actuele pop, indie en folk en een diepe buiging naar de platenkasten van hun ouders uit de jaren ‘60 en ‘70. Met een nieuwe drummer in de gelederen trok Darlyn zich deze zomer terug in de bossen rond Utrecht. In de ruimten van een voormalig psychatrisch ziekenhuis nam de band een aantal nieuwe nummers op. Gedurende het jaar 2019 zal er met regelmaat nieuwe muziek worden gereleased. Live is de band in haar element en men wil dat iedereen de nieuwe songs te horen krijgt!

18.30 - 22.30